Hlavní obsah

3 večeře s pórkem: Zkuste polévku i směs na topinky

Foto: Mona Martinů

Z pórku se dají vykouzlit úžasná jídlaFoto: Mona Martinů

V zimním období nám toho pulty se zeleninou a ovocem tolik nenabízejí. Jednou z výjimek je skvělý pórek. Vyzkoušejte ho s námi v salátu s kuřetem a pórkem, ve vepřové směsi s pórkem a pórkové polévce.

Článek

Pórek je typický svým podlouhlým tvarem, bílo-zelenou barvou a charakteristickou jemně štiplavou chutí. Je vynikající syrový, pečený i vařený. My jsme si pro vás dnes připravili jemnou polévku, pikantní masovou směs i lehký salát. Už se vám sbíhají sliny? Tak s chutí do toho!

A jak máte pórek rádi vy? Využíváte ho ve svých receptech často?

Načítám