Článek
Opět jsme pro vás prošli nedávno vydané české kuchařky a vybrali jsme ochutnávku toho nejlepšího, co v nich najdete. Dnes to budou syté zimní polévky.
Krém jin jang z „Kytek k jídlu“
Nejznámější česká „kytkožroutka“ Jana Vlková vydala pokračování svého průvodce po jedlém kvítí a býlí z české krajiny a na ochutnání z něj můžete už dnes vyzkoušet tento zeleninový krém jin jang.
Fazolačka z „Nové biokuchařky Hanky Zemanové“
Hanka je zastánkyní zdravého vaření z jednoduchých primárních surovin, takže se v její knize dočtete třeba i tipy, jak správně vařit zdravými látkami nabité luštěniny. Vyzkoušet si to můžete na fazolové polévce bez jíšky.
Kyselica z „Prostonárodní kuchařky Květy Fialové“
Kniha oblíbených receptů slavné české herečky obsahuje jídla jak exotičtější, tak i velmi tradiční – třeba tuto kyselicu s klobásou.
Jaké je vaše nejoblíbenější zimní jídlo? Napište nám recept!