Hlavní obsah

Kdo se nebojí přiznat umělá prsa? Nově se pochlubila Svátková, ráda je ukazuje i Třeštíková

Foto: Profimedia.cz, Instagram Vlastiny Svátkové

Foto: Profimedia.cz, Instagram Vlastiny Svátkové

Podstoupit plastickou operaci a nechat si zvětšit nebo upravit prsa dnes už není nic ojedinělého. A to ani ve věku 40 plus. Proč si nezvýšit sebevědomí, když na to máte finanční možnosti? Tyto slavné ženy to udělaly a rozhodně se tím netají. Není také důvod, že?

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Plastické operace už nejsou tabuizovaným tématem, jako tomu bylo dřív. Fotky před a po vídáme všude kolem nás, zákroky jsou cenově lépe dostupné a možné komplikace se snížily na minimum. Pokud některá žena absolvuje operaci prsou nebo jejich modelaci, vylepší si často nejenom výstřih, ale také sebevědomí. To díky naditému dekoltu patřičně stoupne a komplexy zmizí, o čemž hovoří v našem rozhovoru i plastický chirurg Ondřej Měšťák. Známých krásek, které si nechaly implantovat silikony, rozhodně není málo.

Vlastina Svátková

Koncem června 2024 šla s „kůží na trh“ herečka a spisovatelka Vlastina Svátková. Na svůj instagram umístila fotku, kde jsou její ňadra dobře patrná, a k tomu dala všeříkající popisek: „Nechci lhát, nechci žít pod tlakem na rozhraní toho, co můžu říct a co ne. Co je moje osobní a jen pro ty nejbližší a co musím tajit nebo skrývat. Měla jsem svá přirozená, krásná prsa, ale po dětech z nich zbyla forma, která se mi nelíbila a trápilo mě to. Jevím se jako sebevědomá žena, ale jsem i žena, co o sobě pochybuje. Vnímání mého těla ovlivňovalo můj intimní život, zhasínala jsem světlo, abych nebyla vidět. Jsem žena, jsem matka, jsem svobodná a neustále se rozhoduju mezi tím, co chci a co nechci. Tuhle možnost máme všichni,“ nastínila své důvody máma tří synů, proč plastiku prsou ve svých 42 letech podstoupila.

Radka Třeštíková

Spisovatelku Radku Třeštíkovou lidé buď milují, nebo nenávidí. Nic mezi tím. Někomu její styl psaní a způsob sebeprezentace leze vyloženě na nervy a někdo ji právě za její odvahu provokovat obdivuje. Ať tak, či onak, jestli se Radce nedá něco upřít, je to její otevřenost. S tou ostatně přistoupila i k tomu, že se stále častěji začalo loni v létě spekulovat o tom, jestli náhodou nepodstoupila plastickou operaci prsou. Podstoupila! „Jasně, mohly být větší, anebo taky nemusely být vůbec. Rozhodovala jsem se přes čtyři roky, zpětně viděno zbytečně dlouho, ale aspoň si nemusím vyčítat, že jsem se unáhlila,“ řekla. Dnes je ráda nejen ona, ale určitě i její sledující na instagramu, protože právě tam často umísťuje odhalené fotografie.

Foto: Profimedia.cz

Radka Třeštíková nemá nejen problém odhalit své vypracované tělo a upravená prsa, ale i zvolit méně tradiční oblečení. Zde na premiéře seriálu AdiktsFoto: Profimedia.cz

Alice Bendová

Pamatujete na scénu ve filmu Báječná léta pod psa, ve které se Alice Bendová na loďce svlékne a odhalí svá nápadně stojící ňadra? Alice se stala průkopnicí operativního zvětšení prsou, k operaci se hlásila, nijak ji neskrývala. Po roli v tomto filmu její hvězda vylétla nahoru a stala se častou představitelkou sexy holek s nápadnými výstřihy. Nyní už se na obrazovkách sice tak často neobjevuje, ale o to větší úspěch sklízí na sociálních sítích. Na svém instagramu se ani po padesátce nebojí ukázat své stále dokonalé tělo včetně poprsí.

Foto: Profimedia

Alice Bendová má opravdu co ukázat. A tak to děláFoto: Profimedia

Dara Rolins

Daře se podařil úspěšný přerod z dětské hvězdičky v dospělou zpěvačku, což není právě obvyklé. Za mnoho jistě mohou její silikonová ňadra, na kterých si Dara Rolins opravdu zakládá, stejně jako na své postavě, na které neuvěřitelně dře skoro každý den s trenérem. Plochý hrudník by se jí asi k vypracované postavě moc nehodil… V posledních týdnech se ale víc než její prsa řeší lifting obličeje, který nedávno podstoupila a který jí podle mnohých změnil výraz obličeje. Zpěvačka je ale právě jednou z žen, jež si dokážou každý svůj krok obhájit, a jde jí hlavně o to, aby ona sama byla spokojená.

Foto: Profimedia

Daře Rolins se nedá upřít, že i přes četné zásahy plastických chirurgů (ňadra, nos a lifting obličeje) vypadá skvěle!Foto: Profimedia

Petra Faltýnová

Velkou zastánkyní silikonů je i modelka Petra Faltýnová. Ta si prý nechala implantáty voperovat už v 18 letech. „Jako mladá jsem měla z malých prsou opravdu velký komplex. Proto jsem se rozhodla pro plastiku. Navíc tehdy ani nebyly push-upky, jako jsou teď,“ vysvětlila Petra pro Super.cz. A podařilo se, na Miss ČR byla v roce 1998 třetí! Poté se úspěšně živila jako modelka a začala „balit“ jednu dobrou partii za druhou: hokejistu Martina Ručinského, podnikatele Simona Štekla, moderátora Leoše Mareše i amerického milionáře Davida Blooma, se kterým se ale už také rozešla. Petra byla na operaci už několikrát, bohužel prý její tělo výplně moc dobře nesnáší. Zbavit se jich ale rozhodně nechce. Vždyť jim vděčí za tolik…

Foto: Profimedia

Nová prsa zvedla Petře Faltýnové sebevědomí. Perou se o ni vlivní a bohatí mužiFoto: Profimedia

Načítám