Hlavní obsah
Kuřecí paličky bez kůže (syrové bez kosti)
Nutriční hodnoty na 100 g/ml | |
---|---|
Energie | 500 kJ |
Bílkoviny | 21 g |
Tuky | 3 g |
Sacharidy | 0 g |
Sůl | 0,2 g |
SAFA | 1,35 g |
Vláknina | 0 g |
Cukry | 0 g |
Maso je významným zdrojem biologicky hodnotných bílkovin. Obsah tuku závisí na konkrétním kusu, pokud odstraníte kůži, obsahují obecně kuřecí paličky poměrně malé množství tuku. Dále maso obsahuje některé vitaminy (zejména D a B12) a minerální látky (železo, fosfor, draslík).
Náhrada potraviny
Pokud odstraníte kůži, můžete kuřecí paličky konzumovat. Vhodnější jsou však kuřecí prsa, která obsahují méně tuku.
Náročnost Nízká
Náročnost Střední
Načítám
Postranní panel
Reklama
Reklama