Hlavní obsah

George Clooney a Amal jsou jako dvě hrdličky i po 10 letech! Slavné zamilované dvojice v Benátkách

Foto: Stefania D'Alessandro, Gettyimages.com

Foto: Stefania D'Alessandro, Gettyimages.com

Benátský filmový festival je v plném proudu. Tentokrát jsme se nezaměřily na módu ani na filmy, ale na slavné dvojice. Koho přijela na pracovní akce podpořit drahá polovička a komu to spolu nejvíc sluší?

Článek

Angelina Jolie, Nicole Kidman nebo Cate Blanchett se na festivalu v Benátkách objevily samy. I když u filmové Lary Croft se spekuluje, že ji doprovází muž, se kterým je už nějakou dobu, ale na oficiální potvrzení jejich vztahu si musí fanoušci ještě počkat. (Mělo by se jednat o britského rapera a aktivistu Akalu.)

Pitt, Clooney, Gere a další

Zatím největším překvapením byl Brad Pitt. Na červeném koberci se totiž ukázal s partnerkou Ines de Ramon, s níž je ve vztahu už nějaký ten pátek, ale na veřejných akcích ho zatím nikdy nedoprovodila. Dokonce jsou i sestěhovaní, jak píše magazín People, a jsou spolu šťastní. Vypadá to, že hořký rozvod s Angelinou Jolie a náročné období, kdy herec bojoval se závislostí na alkoholu, jsou už za ním.

Do Benátek dorazil také George Clooney, který zde spolu s Bradem Pittem představuje nový snímek Wolfs. V napínavé akční komedii hrají oba slavní herci „vlky samotáře“, kteří jsou nuceni spolupracovat a zahladit stopy po vraždě. Něco nám říká, že o vtipné dialogy a charisma nebude na filmovém plátně nouze. George Clooney se samozřejmě objevil po boku své okouzlující ženy Amal. A kdyby se mělo hlasovat o nejpůvabnější a nejzamilovanější pár, zlatou sošku by získali právě oni. Mají za sebou už desetileté manželství a vychovávají sedmiletá dvojčata Alexandera a Ellu.

Něžnostmi na červeném koberci nešetřil ani Richard Gere s o 34 let mladší manželkou Alejandrou Silvou. A zrovna včera oslavil půlkulaté 75. narozeniny. Jedná se o jeho třetí manželství a vychovávají spolu dva syny. Mluví o sobě jako o životní lásce a fotografie z festivalu to jen potvrzují.

Pokochejte se slavnými páry!

Načítám