Hlavní obsah

Jarní móda podle českých VIP. Barevná Poláková, klasika v podání Krainové a něžná Kuchařová

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

S počasím je to sice složité, ale jaro už je tu, byť někdy připomíná spíš léto a jindy zase zimu. Jedno je ale jisté, je ten správný čas na obnovu šatníku. Jak to mají s jarně-letní módou slavné Češky? Nechte se inspirovat, možná by něco podobného slušelo i vám.

Článek

Je pravda, že na počasí poslední dobou moc spoleh není, ráno vyrážíte do práce v kruté zimě, odpoledne si zas připadáte jak v tropech. Tím spíš se ale vyplácí o módě přemýšlet, vrstvit a kombinovat. Takhle to dělají slavné Češky. Okoukáte něco od nich?

Barbora Poláková

Herečka a zpěvačka si potrpí na pohodlnou a ležérní módu, její modely jsou přesně to, co potřebujete, když vás čeká celý den v práci, ale také vyzvedávání dítěte ze školky, možná chvilka na dětském hřišti a rychlý nákup na večeři.

Dobrá zpráva je, že kalhotové kostýmy jsou nejen pohodlné a praktické, ale také zatraceně šik. Navíc ráno, když je zima, přes ně snadno přehodíte třeba trenčkot, odpoledne pak sundáte třeba sako. Barbora Poláková vsadila na výraznou červenou, což je rozhodně fajn volba. Ale jestli jste spíš fanoušky jemných barev, zkuste béžovou, bílou, jemně šedou či bleděmodrou.

Simona Krainová

Móda ji živí i baví, takže modelka Simona Krainová je rozhodně dobrým zdrojem módní inspirace. A tenhle její model je naprostá klasika a sázka na jistotu – džíny, tričko a křivák – to asi nikdy z módy nevyjde.

Ale zkuste stejně jako ona tuhle klasiku mírně obměnit. Bílé tričko je samozřejmě základ šatníku, ale vyplatí se vlastnit i nějaké s potiskem, outfit příjemně oživí. Křivák má ve skříni už také kdekdo, ale nejspíš ten černý. Ale jak vidíte, i hnědý vypadá velmi dobře.

Markéta Hrubešová

Do práce, na dovolenou, na večeři s partnerem, ale klidně i do baru nebo divadla. Takové jsou košilové šaty – pohodlné a hlavně slušivé, lichotí snad každé postavě. Dokonale je zkombinujete s džínovou bundičkou či křivákem, obout k nim můžete bílé tenisky nebo stejně jako Markéta Hrubešová klasické plátěnky, ty jsou do teplého počasí jako dělané. A když budete potřebovat trochu elegantnější vzhled? Jakékoli sandálky či střevíčky tyhle šaty dokonale promění.

Taťána Kuchařová

Taťána Kuchařová se pyšní titulem Miss World a je jasné, že by vypadala dobře i v pytli od brambor. Nicméně tyhle zelenkavé šaty jsou něco, co se bude v jarních a letních dnech hodit v podstatě každé ženě. Mididélka je slušivá a pohodlná a krajka je něžná a romantická, tedy vše, co v teplém počasí potřebujete. Modelka vše zkombinovala se subtilními sandálky na podpatku, což je samozřejmě možnost ve chvíli, kdy chcete být za princeznu. Ale na běžné nošení vám k nim budou slušet i balerínky, plátěnky či tenisky.

Načítám