Hlavní obsah

Slavní muži, kteří vyměnili mladé milenky za ženy o dost starší, než jsou sami. A pochvalují si to

Foto: Gettyimages.com

Foto: Gettyimages.com

Věkový rozdíl mezi partnery není rozhodně nic mimořádného. Pokud jde o muže, nerozhlíží-li se zrovna mezi vrstevnicemi, obvykle loví mezi mladšími ženami. Najdou se ale výjimky. Kteří slavní muži našli štěstí u partnerky o pěkných pár let starší? A které slavné dámy si nemohou vynachválit své o hodně mladší partnery?

Článek

Co muži hledají u výrazně mladších partnerek, je celkem nasnadě. Mládí, elán, obdiv… I to se ale může přejíst. Pro harmonický vztah je totiž mnohem důležitější mít podobné zájmy a hodnoty, názory na rodinu, stejný smysl pro humor, vážit si toho druhého pro jeho zdravé sebevědomí, nadhled a vyrovnanost. Když takové vlastnosti muži u nějaké ženy najdou, šťastní jsou po jejím boku i v případě, že už dotyčná dáma na svém narozeninovém dortu sfoukla o pár svíček víc než oni. Kdo ze slavných je šťastný ve vztahu, kde je tím starším z partnerů žena?

Nick Jonas (31) a Priyanka Chopra (41): Deset let

Když se poznali, bylo herečce 35 let a toužila po dítěti. O deset let mladší rocker, který s ní flirtoval po mobilu, v ní rozhodně nevzbuzoval pocit, že by byl tím pravým. Před ní randil s Miley Cyrus (31) nebo Selenou Gomez (31) a nijak nepůsobil, že by se chtěl usadit. Osobní setkání ale její názor změnilo. I když měl charismatický zpěvák v té době v občance pouhých 25 let, Priyanka Chopra v něm odhalila člověka vyrovnaného, který touží po vážném vztahu a stabilitě stejně jako ona. Věkem mladý, ale s dospělou duší. Do půl roku byla svatba a dnes spolu manželé vychovávají dvouletou dceru Malti.

Foto: Michael Buckner, Gettyimages.com

Nick Jonas a Priyanka Chopra jsou spolu šest let a mají dvouleté dítěFoto: Michael Buckner, Gettyimages.com

Tom Kaulitz (34) a Heidi Klum (51): Sedmnáct let

Tom a Bill Kaulitzovi, dvojčata z německého Lipska, milovali od dětství hudbu. V roce 2005 ti dva prorazili se svou tehdy legendární kapelou Tokio Hotel. Hity jako Schrei nebo Durch den Monsun dobyly v roce 2005 i srdce českých fanynek. Srdce topmodelky Heidi Klum ale zřejmě minuly, ta si v té době užívala líbánky se svým novomanželem, zpěvákem Sealem (61). Manželství se rozpadlo po devíti letech. Heidi to nevyšlo již napodruhé, poprvé byla pět let v manželství s kadeřníkem Ricem Pipino. Zdá se, že štěstí nalezla až napotřetí.

Vztah s kytaristou populární kapely přitom z počátku působil jen jako náplast na srdce pošramocené po dalším rozchodu. Od Toma Kaulitze, který už na kontě několik známostí s modelkami měl, zas bulvár nečekal, že by Heidi bral jako něco jiného než skvělý zářez v podobě slavné supermodelky. Jenže jedna romantická schůzka následovala druhou, do roka se pár zasnoubil a jen pár měsíců na to proběhla svatba. A bylo to velkolepé. K žádosti o ruku si Tom přizval i Heidiny čtyři děti, které má z předchozího vztahu. Řeči o velkém věkovém rozdílu si manželé nepřipouští a naplno si užívají štěstí, jež jim život dopřál.

Foto: Lionel Hahn, Gettyimages.com

Sedmnáct let rozdíl? Pro Toma Kaulitze a Heidi Klum to není problémFoto: Lionel Hahn, Gettyimages.com

Benji Madden (45) a Cameron Diaz (51): Sedm let

Americký muzikant a hollywoodská herečka v lednu oslaví již desáté výročí manželství. Než se potkali, randili s celou řadou slavných osobností. Benji Madden tvořil pár s Paris Hilton (43), Kim Kardashian (43), Ditou Von Teese (51) nebo Miley Cyrus (31). I Cameron Diaz má na svém milostném kontě celou řadu hvězdných úlovků, jejímu kouzlu podlehl například Matt Dillon (60), Jared Leto (52), Justin Timberlake (43) nebo Elon Musk (53). Jejich vztah působil jen jako další do seznamu, ale zdá se, že pro sebe našli konečně dokonalý protějšek. Do roka stihli zásnuby i svatbu. Mají spolu syna a dceru, ty jim ale odnosila náhradní matka.

Foto: onato Sardella, Gettyimages.com

Benji Madden a Cameron Diaz jsou spolu devátým rokemFoto: onato Sardella, Gettyimages.com

Johnny McDaid (47) a Courteney Cox (60): Dvanáct let

Herečku Courteney Cox proslavila především její role Moniky v seriálu Přátelé. I její seriálová postava si na svého osudového muže musela počkat. Ani herečce to dlouho nevycházelo, a to ani po boku takových hereckých ikon, jako je Michael Keaton (72), Kevin Costner (69), Liev Schreiber (56), Jason Statham (56) nebo David Arquette (52), za kterého byla čtrnáct let vdaná. S členem kapely Snow Patrol Johnnym McDaidem spolu začali chodit v roce 2013. Za rok oznámili zasnoubení, jenže ještě ten rok ho odvolali. Jako pár ale vytrvali a funguje jim to i bez svatby už více než deset let.

Foto: JC Olivera, Gettyimages.com

Johnny McDaid a Courteney Cox svatbu nepotřebují, klape jim to i bez níFoto: JC Olivera, Gettyimages.com

Načítám