Hlavní obsah

Make-up pro přirozeně zářivou pleť nebo noční maska pro vyhlazení vrásek: Kosmetické novinky za srpen!

Foto: IRA_EVVA, Shutterstock.com

Foto: IRA_EVVA, Shutterstock.com

Co by vám ve světě krásy nemělo uniknout? Rozhodně nový lesk na rty, který zaujal nejednu beauty influencerku, nebo noční maska, jež pomáhá pleti přes noc regenerovat. Následující novinky jsme vyzkoušely za vás!

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Kosmetika je naše vášeň. Vybíráme pro vás pravidelně každý měsíc 5 top výrobků, které nás za poslední dobu zaujaly. Pokud vás trápí pupínky na těle, zkuste nové duo od Eucerinu, s nedokonalostmi zatočí raz dva. Pod kůži se vám dostane i nový lesk na rty od Rimmelu nebo hydratační make-up od Dermacolu.

Kosmetika proti akné na těle

Foto: Archiv firmy

Tělový krém s trojitým účinkem a Exfoliační čisticí gel Eucerin DermoPure, 550 Kč (200 ml) a 599 Kč (400 ml)Foto: Archiv firmy

Pokud čtete moje beauty objevy pravidelně, víte, že pořád řeším pupínky v dekoltu nebo na zádech. Jsou lepší a horší období. Novinka od Eucerinu se zrovna trefila do toho horšího, kdy jsem měla vícero menších pupínků, které mě v letních outfitech dost otravovaly. Často cvičím a myslím, že za to ve spoustě případech může pot, ale toto bylo už nadmíru a chtěla jsem to řešit. Gelový čistič pokožky obličeje a těla je na to jako dělaný. Mám ho ve sprše a používám ho každý den asi měsíc. Kombinuji ho s tělovým mlékem, které si natírám do dekoltu a na záda, a k mé radosti - funguje to! Občas se někde pupínek objeví, ale to je normální. Hlavní je, že nejde o celý výsev.

Gel pokožku čistí, jemně exfoliuje a zamezuje nadměrné tvorbě kožního mazu a také vyběluje jizvičky po akné. Tělový krém má antibakteriální, hydratační a zklidňující účinek a používá se jednou denně - ideálně po sprše.

Lesk na rty

Foto: Archiv firmy

Lesk na rty Rimmel Thrill Seeker Glassy Gloss, 199 Kč, prodává dm drogerie, odstín 600 Berry GlazeFoto: Archiv firmy

Lesků na rty není nikdy dost! Novinka od Rimmelu mě zasáhla nostalgicky - voní jako můj úplně první jahodový balzám, když mi bylo asi 5 let. Navíc na rtech vypadá naprosto skvostně! Je lehce červeně zabarvený a rty vypadají díky němu sexy. Na to, že se jedná o lesk, mi na rtech celkem drží a nemusím ho tolik obnovovat, ačkoli po jídle to samozřejmě je nutné vždy. Plus dostává i za velký měkký aplikátor a příznivou cenu!

Noční maska Artistry

Foto: Archiv firmy

Noční maska Artistry Skin Nutrition, 1 985 Kč (80 ml), prodává AmwayFoto: Archiv firmy

Noční masky jsem si zamilovala. Artistry ji představila už v březnu, ale musela jsem ji vyzkoušet dlouhodobě. A můžu říct, že je skvělá - má gelovou konzistenci, která je velmi příjemná. Nanesete ji jako noční krém, klidně ve větší vrstvě, a jdete do postele. Ráno si umyju obličej odličovačem a pokračuju s denním krémem. Masku si nedávám každý večer, ale jednou do týdne nebo když mám pocit, že pleti něco chybí. Klíčová složka? Fermentovaný výtažek Cica (pupečník asijský), který dokáže pleť zklidňovat a posílit kožní ochrannou bariéru. Třešničkou na dortu je levandulová vůně, ta je před spánkem ideální.

Po opalování

Foto: Archiv firmy

Vitaminový fluid po opalování La Chevre, 530 Kč (200 ml), prodává Kosmetika CapriFoto: Archiv firmy

Léto sice končí, ale třeba se ještě chystáte na dovolenou nebo si tip uložte na další letní sezonu! Tělové mléko od La Chevre jsem si zamilovala a mažu se s ním celé léto. Skvěle zklidňovalo pokožku těla na dovolené po celém dni venku a používala jsem ho i na obličej, jak na obalu doporučují. Je velmi příjemné, rychle se vstřebá a neucpává póry. Díky obsahu vitaminu A, D, E a panthenolu prodlužuje opálení a podporuje tvorbu kolagenu v pokožce.

Make-up pro krásnější pleť

Foto: Archiv firmy

Hyaluron make-up a sérum Dermacol, 299 KčFoto: Archiv firmy

Make-up a sérum dohromady. Pokud hledáte lehký, ne příliš krycí make-up, který zkrášlí pokožku, právě jste na to káply. Dermacol představil už před nějakou dobou nový make-up. Obsahuje kyselinu hyaluronovou, ricinový a avokádový olej a vitamin E. Plus přidá štít SPF 10. Make-up je dost tekutý a je potřeba ho před použitím protřepat, aby se spojily všechny složky (jak vybrat správný make-up podle typu pleti). Používám v současnosti odstín 3 Sand, který hezky zvýrazní opálení. Krytí je střední a na pleti působí velmi přirozeně. Jde také dobře vrstvit tam, kde je to potřeba.

Tady uvidíte make-up v akci: Tip na letní líčení s bronzerem

Načítám