Článek
Postup
01.
Změklé máslo vyšlehejte s krémovým sýrem, zakysanou smetanou a majonézou. Přidejte tvrdý sýr nastrouhaný na jemném struhadle a utřený česnek, osolte, opepřete a promíchejte s petrželkou.
Chystáte večírek? Sýrová pomazánka, klasický hit večírků a oslav, nikdy nezklame!
Změklé máslo vyšlehejte s krémovým sýrem, zakysanou smetanou a majonézou. Přidejte tvrdý sýr nastrouhaný na jemném struhadle a utřený česnek, osolte, opepřete a promíchejte s petrželkou.
Energetická hodnota celkem - 4 porce | |
---|---|
Energie | 6 010,2 kJ |
Bílkoviny | 50,12 g |
Tuky | 132,44 g |
Sacharidy | 14,12 g |
Sůl | 5,9 g |
SAFA | 69,96 g |
Vláknina | 0,9 g |
Cukry | 10,59 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama