Hlavní obsah

10 věcí, které mu o vás prozrazuje vaše tělo

Foto: Thinkstock

Nemyslete si, že můžete muže vždycky ošálit! Jestli pozorují řeč vašeho těla, tak máte, milé dámy, smůlu...Foto: Thinkstock

Nemusíte ze sebe vydat ani hlásku, ale on pozná, zda s vámi cloumá vzrušení či třeba nervozita! Stačí si všímat řeči vašeho těla! Ta prozradí i zamilovanost nebo oddanost, tak si dejte pozor na gesta!

Článek

Ženy a jejich sexuální vnímavost? Rozmanitost sama! Porozumění ženskému tělu je pro pěkný sex nezbytné a muži, kteří si všímají jeho reakcí, jsou o krok dál než ti ostatní. Nemusejí se totiž na nic ptát, a přesto vědí víc než ti druzí. Jak to? Ženské tělo jim ukazuje vše potřebné!

1. Zájem

Všímavý muž v baru i v posteli ihned pozná, zda je váš zájem o něj nefalšovaný. „Člověk může leccos předstírat, ale neovlivní signály, které vysílají zorničky. Vzrušení, radost a příjemné pocity vedou k jejich rozšíření. Pokud vás něco rozesmutňuje či obtěžuje, scvrknou se na velikost špendlíkové hlavičky,“ říká britská sexuoložka Tracey Cox a poukazuje tak na to, proč si muži instinktivně zakládají na tom, aby svým milenkám viděli do očí.

2. Touha

Oblast pánve je něco jako indikátor zájmu, vášně a náklonnosti. Zmíněná sexuoložka zastává teorii, že jakmile k muži přiblížíte svoji pánev, dáváte mu vstupenku do svého nitra. Navíc tím, že si ho tímto způsobem držíte blízko svého srdce, říkáte celým tělem „miluji tě“.

Foto: Thinkstock

Pány zajímá reakce vašich zorniček, proto mají rádi pohledy do očíFoto: Thinkstock

3. Zamilovanost

Zrcadlení pohybů… Světově známé odbornice od často citované Tracey Cox po psycholožku Lindu Talley z Texasu říkají, že pokud je člověk zamilovaný, zrcadlí pohyby toho druhého, takže děláte-li to, co on před chvílí, nemusí pochybovat o tom, co k němu cítíte.

4. Nervozita

Jak muž pozná, že jste nervózní? Přestáváte dýchat a nedokončujete věty! „V přítomnosti muže si na dýchání dejte pozor, prozrazuje mnohé. Dýchejte zvolna, beze spěchu a budete působit nejen klidně, ale také se tak cítit,“ vysvětluje Tracey Cox.

5. Vzrušení

Jak muži poznají, že myslíte na nákup místo na sex? V době, kdy žena není sexuálně vzrušena, je poštěváček obvykle překryt drobným kožním záhybem – tak zvanou předkožkou, někdy nazývanou „kapuce“. Změnu stavu zahajuje situace, kdy se poštěváček tlačí ven. Stačí si to hmatem ověřit…

6. Výzva

Muž, kterého znáte sotva pár dní, a dlouholetý manžel. Co mají tihle dva společného? Pokaždé, kdy máte v hlavě nějaký sexy nápad, konečky prstů se dotýkáte úst a rtů. A upřeně se na tohoto i onoho muže díváte. Jak si to vyloží protistrana? Jako výzvu.

Foto: Thinkstock

I svůdné pohledy nemusejí být upřímné. Ovšem z toho, jak se žena má k muži, se dá hodně vyčístFoto: Thinkstock

7. Typ milování

Víte, jak muži poznají, jak „to“ dneska chcete? Díky vzdálenosti mezi vašimi těly! Pokud se žena k muži pevně tiskne, má zrovna náladu na hlubší a tvrdší sex, odtahuje-li se od něj, potřebuje čas, něžnost a cit.

8. Blížící se orgasmus

„Sexuální vzrušení a stimulace jsou doprovázeny zvýšením svalového napětí, speciálně svalů dolních a horních končetin, při orgasmu pozorujeme někdy rytmické stahy břišních, šíjových a lícních svalů," tak sexuolog Zlatko Pastor popisuje orgasmus. Nelze to s ničím zaměnit.

9. Předstírání

I když nikdo nikdy s jistotou nemůže tvrdit, že pozná, když žena předstírá orgasmus, jedno vodítko hovoří o opaku. „Opakované stahy vaginálního vchodu jsou znatelné. Když máte dlouhodobou partnerku, dá se to při troše chuti a zájmu o její tělo vypozorovat,“ tvrdí třiatřicetiletý Jonáš s tím, že tento tip patří pouze k pomůckám, ne pravidlům!

10. Oddanost

Často po milování usínáte tak, že se k muži ležícímu na boku a čelem k vám přitulíte a obejmete ho? Podle expertů na neverbální komunikaci je všem pánům hned jasné, že patříte mezi oddané milenky a partnerky, které tak trochu majetnicky zabraňují svým partnerům v úniku. Jeden je za to rád, druhý ne. Ale to už je na jiný článek…

Tak co, milé dámy, uvědomujete si, že takto komunikujete s muži, nebo si myslíte, že jim vaše tělo nic neříká?

Načítám