Hlavní obsah

Večeře z pohanky: Jsou super levné!

Foto: Greta Blumajerová

Zařaďte do svého jídelníčku pohanku!Foto: Greta Blumajerová

Vařili jste někdy z pohanky? V dřívějších dobách neodmyslitelně patřila na stůl prostých lidí. A teď se opět vrací do módy. Proč? Je levná a dají se z ní vykouzlit super večeře!

Článek

Pokud jste pohanku v kuchyni ještě nikdy nezkoušeli a bojíte se, že s ní bude stejně práce jako s čočkou nebo cizrnou, nemusíte se bát. Pohanka je totiž obilovina, kterou stačí minutu povařit, pak nechat asi 20 minut odstát pod pokličkou, a může se podávat.

Podívejte se, jaké rychlé a levné večeře jsme s ní vyzkoušeli my!

A jaké dobroty doma připravujete z pohanky vy? Zapékáte ji? Nebo ji máte raději nasladko? Přidávejte své tipy do diskuse pod článkem!

Načítám