Článek
Postup
01.
Těstoviny uvařte na skus podle návodu na obalu.
02.
Tofu nakrájejte na menší kostičky a špenát omyjte a nasekejte. Stroužky česneku oloupejte, množství je na vás podle chuti. Žampiony oloupejte a nakrájejte na menší proužky, šalotku nakrájejte najemno.
03.
Na pánvi rozpalte olej a osmahněte na něm šalotku dozlatova. Pak přidejte tofu. Poté následuje prolisovaný česnek a špenát.
04.
Mezitím ve vedlejší pánvi poduste na troše oleje žampiony. Ty poté přidejte do základní směsi, pod kterou snižte plamen a jen udržujte teplotu.
05.
Ve volné pánvi po žampionech ještě opečte kukuřici. Přidejte ji ke zbytku a směs dochuťte kmínem, pepřem a solí.
06.
Ve smetaně rozpusťte škrob, vše nalijte do pánve a nechte probublat.
07.
Přidejte slité těstoviny, promíchejte a můžete podávat - teplé, nebo studené.