Článek
Říkáte si, že klasický perník nebo buchta na plech díru do světa neudělá? Možné ne, ale na ohromení návštěvy by to mohlo stačit. Tedy pokud vyzkoušíte jeden ze zdobicích tipů cukrářky Kristýny Szekérové. Jsou snadné, rychlé a vypadají skvostně!
Co potřebujete na jednotlivá zdobení?
- Karamel: 500 g cukru krupice, 250 g smetany ke šlehání
- Cukrová poleva: 500 g cukru moučka, 2 bílky, 2–3 lžíce citrusové šťávy (na růžovou polevu potravinářské barvivo)
- Čokoládové zdobení: klasická čokoláda na vaření a bílá čokoláda, nebo kterou máte rádi
Pokud zatím nemáte žádný oblíbený recept na perník, inspirovat se můžete v tomto článku. A jestli si troufnete na trochu náročnější dekorace, podívejte se na video Krásné zdobení dortů 5x jinak!
Vizáž: Petra Strnadová (MA-DA Makeup Network)
Děkujeme za nápady a spolupráci při natáčení Erhartově cukrárně z pražské Letné.