Hlavní obsah

Ve dvou se to lépe táhne: Jak jsme proměnili sestry?

Foto: Jakub Jurdič

Seznamte se s hvězdami dnešní proměny, sestrami Veronikou (vlevo) a MartinouFoto: Jakub Jurdič

Reklama

Ani tentokrát nebudeme náš profi tým šetřit a do péče jim svěříme rovnou dvě po změně toužící čtenářky. Double proměny se dočkaly sympatické sestry z Liberce a prozradíme vám, že se dost zkracovalo…

Článek

Sesterské duo do proměny přihlásila jednadvacetiletá Veronika. „Bylo to docela spontánní a musím přiznat, že jsem na to po nějaké době úplně zapomněla. Když jste se ozvali a já to nadšeně volala sestře, byla nejdřív trochu zděšená tím, co jsem to zase vymyslela. Pak se ale začala těšit stejně jako já,“ prozradila nám Veronika. Její sestra Martina je o čtyři roky starší, a holky spolu dokonce bydlí.

Když jsme se jich zeptali na jejich předproměnové plány, padlo slovo mikádo (na to si dělala zálusk Martina) a ombré (po tom toužila Verča). To všechno bylo ale ještě před konzultací s kadeřnicemi Irenou Vavruškovou a Monikou Vlkovou. Došlo na přání děvčat, nebo nakonec všechno dopadlo úplně jinak?

Vynechat jsme nemohli ani líčení. S tím sestrám pomohly vizážistky Aneta Nováková a Iva Řehořková. Dívky byly evidentně spokojené, pár dní po proměně nám totiž psaly, jak se jim po vizážistkách stýská. Hlavně prý po ránu :-). Závěrečnou tečkou bylo oblečení, které pro čtenářky vybrala stylistka Šárka Vojtová. A protože se nám holky svěřily, že je v létě čeká promoce a rovnou několik svateb, vyzkoušely si i stylové šaty.

Jak dopadla proměna téhle sympatické dvojky? Podívejte se samy!

Je jedno, jestli jste kamarádky, sestry, kolegyně nebo babička s vnučkou – přihlásit se můžete všechny! Chcete-li se zúčastnit naší proměny, napište na e-mail jana@prozeny.cz. Nezapomeňte připojit vaše aktuální fotky a krátké informace o vás. Budeme se těšit!

Vlasy: Irena Vavrušková a Monika Vlková (Vlasové studio Vavruškovi, Na Hutích 2, Praha 6). Vizáž: Aneta Nováková a Iva Řehořková (SURFACE, profesionální škola vizážistů). Styling: Šárka Vojtová, supervize Veronika Králová (BACKSTAGE, škola stylu).

Reklama

Načítám