Hlavní obsah

Křehčené maso: Proč je levnější? Nechtějte to vědět!

Foto: stream.cz

Koupí křehčeného masa, které je v obchodě levnější než čerstvé, ve výsledku neušetříte. Naopak!Foto: stream.cz

Křehčené maso nazývá Roman Vaněk opravdovým dnem gastronomie. Proč? Obsahuje spoustu vody, sůl, fosfáty, a navíc vás ve skutečnosti stojí mnohem víc, než myslíte. Jak je to možné? Známe odpovědi!

Článek

Všimli jste si, že křehčené maso je v obchodech o něco levnější než to čerstvé? Než ho však dáte do košíku s vidinou výhodné koupě, podívejte se na epizodu z pořadu Peklo na talíři televize Stream.cz. Ať víte, za co platíte doopravdy!

Podívejte se také na další odhalení Romana Vaňka – například na speciál o éčkách nebo pravdu o olivových olejích.

Související témata:

Načítám